Tots els socis i sòcies, pares i mares, esteu convidats a la propera reunió de l’AMPA que tindrà lloc el proper dimecres 26 de juny a les 19 h, just després de la recollida de llibres que faran els companys de la comissió de llibres.

  • Dia: Dimecres 26 de juny
  • Hora: 19 h
  • Lloc: Menjador de l’Institut (entrada per la porta de xamfrà Provença/Enric Granados)

En la reunió es tractaran diverses qüestions, com ara la valoració del curs que s’acaba, les informacions de la comissió de menjador, les informacions de la comissió de llibres (Intercanvi de llibres i tema Abacus), alternatives a Port Aventura, projectes de futur: contactes amb ONG’s, preparació de l’Assemblea general que s’ha de celebrar durant el primer trimestre del curs vinent i elecció de junta si s’escau, definició dels papers de la junta i, altres temes sobrevinguts que es pugin plantejar durant la reunió.

Us demanem que animeu i convideu  a assistir a la reunió totes aquelles persones que conegueu, pares dels companys dels  cursos dels vostres fills (o no) que penseu que podria ser interessant que participessin en l’AMPA. Creiem que ara és molt important que l’AMPA creixi en personal i en participació.

Us hi esperem!