Des de fa anys, l’AMPA de l’Institut organitza l’intercanvi voluntari dels llibres de text entre alumnes d’ESO.

L’intercanvi consisteix a donar voluntàriament els llibres del curs superat i rebre, a canvi, llibres del curs següent.

La quantitat de llibres que es rep és proporcional a la que es deixa. Però l’intercanvi no garanteix que es rebi la mateixa quantitat de llibres que s’hagin deixat perquè tot depèn dels llibres que han deixat dels diferents cursos, de l’estat de conservació, etc.  Els alumnes de 1r d’ESO no en poden donar, però sí que en poden rebre. Els llibres han d’estar en bones condicions i convé haver esborrat el què s’hi hagi escrit.

Calendari i horaris:

  • Els alumnes que vulguin donar els seus llibres, els han de portar el dimecres 26 de juny de 5 a 7 de la tarda al menjador de l’Institut (entrada per la porteta del xamfrà amb Enric Granados)
  • Els alumnes que hagin donat els seus llibres i vulguin rebre els llibres del curs següent han d’anar a buscar-los al menjador de l’Institut el dijous 27 de juny de 5 a 7 de la tarda al menjador de l’Institut.

Us demanem que feu la llista dels llibres que doneu en el revers d’aquest full.

 Com més llibres donem, més en rebrem!

Alumnes de 4t d’ESO

Els alumnes i les alumnes de 4rt d’ESO no en poden rebre, perquè a Batxillerat es conserven els llibres per a la Selectivitat.

Però si no els heu de fer servir més, sí que els podeu donar i així beneficieu solidàriament els i les alumnes que han fet 3r d’ESO aquest any.

Si voleu donar els vostres llibres usats, els podeu portar voluntàriament al despatx de l’AMPA (o a la cistella que hem deixat a fora) des d’avui mateix i fins al final de curs.

També els podeu portar expressament el dimecres 26 de juny de 5 a 7 de la tarda al menjador de l’Institut (entrada per la porteta del xamfrà amb Enric Granados).

Gràcies a tots i a totes.