Intercanvi de llibres de text

Graella d’intercanvi

Des  de fa anys, l’AMPA de l’Institut Poeta Maragall du a terme un projecte de reutilització de llibres de text que consisteix en l’intercanvi voluntari dels llibres entre els alumnes. L’AMPA organitza la recollida i la posterior entrega als alumnes interessats.

Recordem que aquest intercanvi consisteix en donar lliurament els llibres del curs superat i rebre, a canvi, llibres del curs següent.

Aquest intercanvi, però, no permet assegurar que es rebi la mateixa quantitat de llibres que s’hagi deixat perquè tot depèn dels llibres que s’han deixat dels diferents cursos. Els alumnes de 1r d’ESO no poden donar cap llibre però sí que en poden rebre. Els alumnes de batxillerat acostumen a donar-ne pocs perquè se’ls queden per preparar la selectivitat.

Els alumnes que vulguin donar els seus llibres, han de portar-los al menjador de l’Institut Poeta Maragall el dimecres 4 de juliol de 17.00 h a 19.00 h.

Els alumnes que hagin donat els seus llibres i en vulguin rebre, han d’anar a buscar-los al menjador de l’Institut Poeta Maragall el dijous 5 de juliol de 17.00 h a 19.00 h.

Aviat podreu obtenir la llista de llibres per al curs 2012-2013 al web de l’Institut Poeta Maragall: http://institutmaragall.cat/

Recordem que els llibres han d’estar en bones condicions.

Abans d’entregar-los, cal que n’esborreu les notes i els subratllats.

Per tal de fer més fàcil i ràpid l’intercanvi, us demanem que ompliu la 1a part (llibres que dónes) de la fitxa que us adjuntem  i que entregareu el dia 4 de juliol juntament amb els llibres.

Alumnes de 4t d’ESO del curs 2011-2012:

Com ja sabeu, a batxillerat no es fa intercanvi de llibres de text i, per això, els alumnes que acabeu 4t d’ESO no podreu recollir llibres.

Això fa que els alumnes de 3r d’ESO, tot i que deixin els seus llibres, gairebé no en puguin rebre cap com us va passar a molts de vosaltres.

Per mirar que els vostres companys puguin tenir més llibres, hem decidit que, a canvi de deixar els llibres que ja no us serveixen, us donarem un val perquè durant el mes d’octubre pugueu cobrar un % de la compra dels llibres de 1r de batxillerat segons el barem següent:

Per l’entrega d’1 a 3 llibres:

Socis:             7 % del cost dels llibres de 1r de batxillerat

No socis:            4 % del cost dels llibres de 1r de batxillerat

Per l’entrega de 4 o més llibres:

Socis:             9 % del cost dels llibres de 1r de batxillerat

No socis:            6 % del cost dels llibres de 1r de batxillerat

Els alumnes que vulguin beneficiar-se d’aquest val, han de portar els seus llibres de 4t d’ESO al menjador de l’Institut Maragall el dimecres 4 de juliol de 17.00 h a 19.00 h.

Per poder cobrar aquest % caldrà presentar, a principis d’octubre, una còpia del tiquet de compra de l’Abacus dels llibres de 1r de batxillerat i el rebut que us donarem quan entregueu els llibres.

Recordem que els llibres han d’estar en bones condicions.

Abans d’entregar-los, cal que n’esborreu les notes i els subratllats.

Per tal de fer més fàcil i ràpid l’intercanvi, us demanem que ompliu la 1a part (llibres que dónes) de la fitxa que us adjuntem  i que entregareu el dia 4 de juliol juntament amb els llibres.