Benvolgudes famílies,

La Junta de l’AMPA us convoca a una Assemblea general ordinària:

Dia: dimecres 20 de juny de 2012

Hora: 19.45 h (1a convocatòria)

20.00 h (2a convocatòria)

Lloc: Institut Poeta Maragall

Ordre del dia:

1. Aprovació de l’acta de l’Assemblea del 15 de febrer de 2012

2. Resum de la feina feta el curs 2011-2012

3. Llibres de text

4. Menjador curs 2012-2013

5. Eleccions al Consell Escolar

6. Elecció d’una nova Junta

7. Torn obert de paraules

Aviat us enviarem l’acta de l’assemblea anterior. Si us plau, si no heu rebut cap correu electrònic de l’AMPA, faciliteu-nos la vostra adreça de correu electrònic a ampamaragallsecretari@gmail.com per tal que us puguem fer arribar l’acta i qualsevol altra informació relacionada amb l’AMPA que pugui ser del vostre interès.

El punt de l’elecció de la nova Junta és especialment urgent i important per fer possible la continuïtat de l’AMPA el curs vinent.

Tenim candidates a vicepresidenta, a secretària i a tresorera però encara falta el president/a.  Per tant, cal una persona, preferiblement dels primers cursos d’ESO, que vulgui i pugui ocupar el càrrec. La seva feina consisteix bàsicament en presidir les reunions de Junta i les assemblees, en estar en contacte amb la Direcció de l’Institut i en signar, juntament amb la tresorera, els pagaments que calgui fer.

També estaria bé que més gent s’impliqués amb l’AMPA com a vocals per portar temes com el dels llibres de text, la sortida a Port Aventura, els concursos, la subvenció de l’Ajuntament, la relació amb altres ampes, gestió de les llistes de correu i del web i tot allò que vulgueu fer.

Us agrairem la vostra assistència i puntualitat. Gràcies!

La reunió es farà al menjador de l’institut i l’accés serà per la porta de la cantonada d’Enric Granados amb Provença.

Junta de l’AMPA Institut Poeta Maragall

ampamaragall@gmail.com