Benvolgudes famílies,

En nom de l’AMPA, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, us donem la benvinguda a l’Institut Poeta Maragall.

El vostre fill o filla ha començat una nova etapa en el seu camí de formació i necessita que us hi impliqueu.

La comunitat educativa no la formen només el professorat i l’alumnat, sinó que els pares i mares som també agents actius i imprescindibles perquè l’Institut tiri endavant. Col·laborar per millorar el funcionament de l’Institut i ajudar a les famílies en tot allò que es pugui és la raó de ser de l’AMPA. Tot és en benefici dels nostres fills i filles.

L’activitat de l’AMPA la desenvolupem pares i mares de forma voluntària. Cadascú hi aporta el temps i la dedicació que pot, en el tema que més l’atrau, i amb tota la “professionalitat” possible. I entre tots constituïm una organització que va avançant.

Totes les aportacions són benvingudes perquè tots els pares i mares de l’AMPA hem de fer, com vosaltres, de pares i mares dels nostres fills i filles i treballar alhora.

Tots tenim poc temps per fer aquestes activitats “extres” a l’Institut, però els pocs temps sumats són moltes hores en positiu.

La Junta actual de l’AMPA està formada per mares i pares que acabaran aviat el seu cicle a l’Institut quan els seus fills finalitzin els estudis i deixaran buits per cobrir a l’AMPA. Vosaltres comenceu ara i podeu aportar molta energia al treball de l’AMPA i en benefici de l’Institut. Necessitem que us involucreu activament en l’AMPA per així poder explicar-vos-en el funcionament i fer un relleu en la Junta.

Si us voleu incorporar activament a la Junta ompliu les vostres dades, deixeu-les a la bústia de l’AMPA i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Moltes gràcies!

———————————————————————————————————————–

Nom i cognoms pare/mare/tutor/a___________________________________

Correu electrònic_________________________________________________

Telèfons de contacte_______________________________________________

Nom i cognoms alumne/a________________________________Curs_______

Voldria col·laborar amb l’AMPA com a:

o President/a     o Vicepresident/a     o Secretari/ària      o Tresorer/a      o Vocal