Des de fa uns anys, l’AMPA de l’IES Maragall porta a terme un projecte de reutilització de llibres de text que consisteix en l’intercanvi voluntari dels llibres entre els alumnes. L’AMPA organitza la recollida i posterior entrega als alumnes interessats

Recordem que aquest intercanvi consisteix a donar lliurament els llibres del curs superat i rebre a canvi, llibres del curs següent.

Aquest intercanvi no permet assegurar que es rebrà la mateixa quantitat de llibres que es dóna perquè tot depèn dels llibres que s’han deixat dels diferents cursos. Els alumnes de 1r d’ESO no poden donar cap llibre però si que en poden rebre. Els alumnes de batxillerat no solen donar-ne perquè se’ls queden per preparar la selectivitat.

  • Els alumnes que vulguin donar els seus llibres, els han de portar a l’IES Maragall el dilluns 5 de juliol, de 5 a 7 de la tarda.
  • Els alumnes que hagin donat els seus llibres i en vulguin rebre, els han de venir a buscar a l’IES Maragall el dimarts 6 de juliol, de 5 a 7 de la tarda.

Recordem que els llibres han d’estar en bones condicions.
Abans d’entregar-los, cal que n’esborreu les notes i els subrratllats.

Per tal de fer més fàcil i ràpid l’intercanvi, us demanem que ompliu  la 1a part (Llibres que dónes) de la fitxa que us adjuntem al dors d’aquesta pàgina i que entreguereu el dia 5 de juliol juntament amb els llibres.

Decarregat la Graella d’intercanvi

AMPA I. MARAGALL
Barcelona, juny de 2010