Recull de les activitats efectuades pels alumnes fins aquell moment
Representació dels Pastorets a càrrec d’ alumnes de l’aula d’acollida de l’institut. Aquesta experiència s’ha portat a terme durant dos anys amb notable exit .
Acte en record del professor Carlos Gómez. A més alguns dels cartells gràfics de les obres que van representar els grups teatrals per ell dirigits s’exposaran de forma permanent als seminaris de castellà , català, filosofia, al frontis del teatre i a direcció.

Procés d’inscripció i matriculació
En avançar-se al febrer la preinscripció, els preparatius es van fer més aviat que altres anys. Al Gener es van visitar els CEIP adscrits, fent una reunió en espai de tutoria en la que participaven tots els alumnes de sisè, ex-alumnes que estudien actualment primer d’ESO a l’institut i part de l’equip directiu d’aquest. En general aquestes trobades van ser ben rebudes. Posteriorment els alumnes de sisè van visitar l’institut . Es va impartir una classe curta de grec  i de ciències naturals. Alguna escola adscrita no va voler fer aquesta reunió i tampoc la visita.
Finalment, es va efectuar la jornada de portes obertes coincidint amb la desena edició del certamen “Dibuixem l’Eixample “.
En total ha augmentat un 20 % el número d’alumnes inscrits en primera opció. No és una xifra alta però la Direcció opina que l’important és anar creixent.

Any Joan Maragall.
Des del 2 de marc es celebra l’any Joan Margall que commemora el 150 e aniversari del seu naixement i els 100 anys de la seva mort. El seminari de català ha començat a pensar algunes activitats.

Simulacre d’evacuació
Es va efectuar sense l’assistència dels Bombers ni de la Guàrdia urbana. Ha permès detectar alguns problemes amb l’alarma.

Situació de les obres
L’obra de reforma de l’institut no ha estat entregada per fallida econòmica de l’empresa que l’efectuava. Queden molt punts per acabar. Els intents que el Consorci es fes responsable de la finalització han estat infructuosos. Finalment sembla que l’interlocutor ha de ser la Direcció General i ja hi ha una reunió concertada.

Sortides
S’aprova un canvi de data del viatge de primer de Batxillerat per tal que hi puguin anar el màxim número possible d’alumnes.
S’autoritza la proposta de sortida d’una o dues nits pels alumnes d’aula d’acollida.
Els representants dels alumnes informen de la sortida a Granada del grup de segon de Batxillerat escenogràfic. Tot va anar d’allò més be . Els responsables de l’hostal han felicitat als tutors pel comportament dels nois i noies.
S’entrega als assistents un document amb la totalitat de les sortides previstes fins a 30 d’abril de 2010

Activitat econòmica del 2009 i  pressupost pel 2010
En qüestions de números ens regim per anys naturals. La secretaria del centre explica  la liquidació de l’exercici 2009, informa del canvi en algunes partides i detalla punt per punt les previsions per al 2010. Com idea general quedeu-vos amb que l’any passat es van retenir partides a l’espera de la finalització de les obres i que al llarg aquest any s’invertirà quasi la totalitat per intentar minvar les mancances que són moltes.

Informacions variades:
El director va notificar la mort de Jaume Casas
El claustre comptarà amb una nova catedràtica
S’analitzen pros i contres d’obrir la biblioteca , suggerint-se  diverses possibilitats per dotar-la de personal.
L’any vinent hi haurà un grup més de segon de Batxillerat. Es confirmen la resta.
El seminari d’anglès informa dels bons resultats obtinguts pels alumnes que es van presentar a exàmen a l’Escola Oficial d’Idiomes.

Precs i preguntes
Els representants de l’alumnat van demanar l’instal.lació d’una font d’aigua potable  a la darrera planta. També van demanar com ja us varem informar poder assajar els diumenges al matí l’obra Poeta en Nueva York que si tot va be es presentarà  a la Cloenda del certamen “Salta a l’escenari” del teatre Lliure. Ambdues peticions es van desestimar. La representant de l’Institut d’Educació i la representant de l’AMPA es van oferir a ajudar als alumnes a trobar una sol.lució.